‘Oumuamua – et lysseil fra et annet solsystem?

Hvor kommer 'Oumuamua fra? Observasjonene tyder på at objektet kommer fra retning stjernen Vega i stjernebildet Lyren,

Lyra kan sees til høyre for dette c. 1825-stjerners kartet fra Urania's Mirror.

 Lyra var ofte representert på stjernekart som en gribb eller en ørn som bar en lyre, og blir derfor noen ganger referert til som Vultur Cadens eller Aquila Cadens ("Falling Vulture" eller "Falling Eagle"), henholdsvis. Fra nord grenser Lyra til Draco, Hercules, Vulpecula og Cygnus. Lyra er nesten overhead i tempererte nordlige breddegrader kort tid etter midnatt ved starten av sommeren. Fra ekvator til ca 40th parallell sør er det synlig lavt på nordhimmelen i samme (dermed vinter) måneder.  Vega, Lyras lyseste stjerne, er en av de lyseste stjernene på nattehimmelen, og danner et hjørne av den berømte sommertriangel-stjernen. Beta Lyrae er prototypen til en klasse binære stjerner kjent som Beta Lyrae-variabler. Disse binære stjernene er så nær hverandre at de blir eggformede og materialet strømmer fra den ene til den andre. Epsilon Lyrae, kjent uformelt som Double Double, er et komplekst flerstjernerssystem. Lyra er også vert for Ring Nebula, den nest oppdagede og mest kjente planetariske stjernetåken.

Lyra var ofte representert på stjernekart som en gribb eller en ørn som bar en lyre, og blir derfor noen ganger referert til som Vultur Cadens eller Aquila Cadens ("Falling Vulture"eller "Falling Eagle"), henholdsvis. Fra nord grenser Lyra til DracoHerculesVulpecula og Cygnus. Lyra er nesten overhead i tempererte nordlige breddegrader kort tid etter midnatt ved starten av sommeren. Fra ekvator til ca 40th parallell sør er det synlig lavt på nordhimmelen i samme (dermed vinter) måneder.

Vega, Lyras lyseste stjerne, er en av de lyseste stjernene på nattehimmelen, og danner et hjørne av den berømte sommertriangel-stjernenBeta Lyrae er prototypen til en klasse binære stjerner kjent som Beta Lyrae-variabler. Disse binære stjernene er så nær hverandre at de blir eggformede og materialet strømmer fra den ene til den andre. Epsilon Lyrae, kjent uformelt som Double Double, er et komplekst flerstjernerssystem. Lyra er også vert for Ring Nebula, den nest oppdagede og mest kjente planetariske stjernetåken.

Wikipedia

Lyra

1) Den "hvite" nordiske Lyran-rasen, som ble skapt for å være den fysiske representasjonen av Omega Fader Guds bevissthet

Alle Lyraner er humanoide og sies å være rotrasen til alle humanoide raser i vår galakse. 

Noen lyraner har kattelignende trekk rundt øynene og nesen, andre har fuglelignende trekk og noen av dem ligner veldig på mennesker.

 Til tross for at de ser menneskelige ut, er de veldig varierte i hud-, hår- og øyenfarge avhengig av deres hjemmeplaneters posisjon fra stjernen og typen stjerne.

 Lyrans spilte en viktig rolle i skapelsen av menneskeheten og sådde noen av de første sjelene til Atlantis.

Under skapelsen av menneskeheten bidro lyranerne med elementet ild til jorden og begavet menneskeheten med lyrans arbeidsetikk. Lyranene bidro med mye kunnskap til Atlantis og Lemuria angående bruken av fysisk energi. Lyraner er utmerket til å operere i fysiske dimensjoner.

De har mestret energiene til det guddommelige maskuline og forstår som et resultat den ofte oversett kraften til godt gammeldags, hardt fysisk arbeid. 

Som et resultat var mange Lyran-mennesker som levde på Lyran-planetene, spesielt Avyon, Avalon, Apex, Bila, Teka og Merok, hovedsakelig av jordbruksnatur. I omtrent 40 millioner år ble de lyranske menneskerasene rikelig og rikelig, og levde i fred på sine vakre paradisiske planeter.

 

2) Den "blå" veganske rasen som ble skapt for å være den fysiske representasjonen av Alpha Mother God Consciousness. Veganerne var en mørkere eller "blå" hudgruppe av mennesker, og var sannsynligvis den "blå rasen" av avanserte mennesker nevnt i forskjellige vediske tekster, og som hindugudene Vishnu og Krishna stammet fra.

Som en mer guddommelig feminin-orientert rase, var veganerne mer introspektive enn de fysisk orienterte lyranerne, og var derfor mer fokusert på spiritualitet og å være til tjeneste gjennom healing. Til tross for fokus på spiritualitet, var de veganske rasene ganske teknologisk avanserte, mange av deres teknologiske fremskritt ble beskrevet i stor detalj i de gamle vediske tekstene fra India her på jorden.

 https://www.debbiesolaris.com/