av Clifford Stone 

Arcturus

er en av de mest avanserte sivilisasjonene 

i hele galaksen vår.
Edgar Cayc 

Edgar Cayce har sagt i sin lære at Arcturus er en av de mest avanserte sivilisasjonene i denne galaksen.

Det er den femtedimensjonale sivilisasjonen som er en prototype på jordens fremtid. Dens energi fungerer som en emosjonell, mental og åndelig healer for menneskeheten. Det er også en energiport som mennesker passerer gjennom under død og gjenfødelse.

Den fungerer som en veistasjon for at ikke-fysisk bevissthet kan bli vant til fysiskhet.

Arcturus selv er den lyseste stjernen i stjernebildet Bootes , som er omtrent trettiseks lysår fra Jorden.

Noe fascinerende informasjon kommer fra en bok av Norma Milanovich kalt We, the Arcturians , .

Arkturianerne lærer at den mest grunnleggende ingrediensen for å leve i den femte dimensjonen er kjærlighet. Negativitet, frykt og skyldfølelse må overvinnes og byttes ut mot kjærlighet og lys.

Arcturianerne jobber i nær forbindelse med de oppstegne mestrene som de kaller Allers Brorskap. De jobber også tett med det de omtaler som den galaktiske kommandoen. Arkturianerne reiser rundt i universet i stjerneskipene sine, som er noen av de mest avanserte i hele universet.

En av grunnene til at jorden ikke har blitt angrepet av krigslignende negative utenomjordiske vesener, har vært disse sivilisasjonenes frykt for de avanserte stjerneskipene til arkturianerne. Skipene deres er toppmoderne teknologi, langt utover alt jeg har nevnt så langt. Et av stjerneskipene som sirkler rundt jorden kalles stjerneskipet Athena , etter den greske gudinnen.

Det arkturiske samfunnet styres av de eldste, som er æret av folket i Arcturus for deres avanserte kunnskap, visdom og ekstremt høye vibrasjonsfrekvenser. Jo høyere vibrasjonsfrekvensen er, desto nærmere er man lyset, eller ånden eller Gud .

Arcturianerne er korte i fysisk statue, omtrent tre eller fire fot høye og slanke. De ser veldig like ut, noe de er glade for fordi det sletter det smålige ved å sammenligne utseende som er så dominerende for jordsamfunnet.

Arcturianerne er de mest kjærlige og ikke-dømmende vesenene du kan forestille deg.

Næringskilden deres er en brusende væske som er svært vitaliserende for hele deres vesen.

Øynene deres er mørkebrune eller svarte. Deres viktigste organ for å se er faktisk deres telepatiske natur, ikke deres fysiske øyne. Hørselssansen deres overskrider til og med deres telepatiske natur. De har også en evne til å sanse med bakhodet.

Gjennomsnittlig levetid er fra tre hundre og femti til fire hundre år. Deres høyt utviklede åndelige natur har tillatt dem å unngå aldring, siden de har evnen til å transcendere tid og rom. De avslutter livet når kontrakten som er inngått for deres eksistens er ferdig. Det er ingen sykdom i Arcturus; den ble eliminert for århundrer siden.

I det arkturiske systemet er det ingen ekstreme temperaturer. Deres sivilisasjon er en som har overskredet dualitet og lever i enhet. Yrker på Arcturus bestemmes av en persons vibrasjonsfrekvens og fargene i hans eller hennes aura. For eksempel må de som har ansvaret for å ta seg av barna ha fiolett som den dominerende fargen i auren, for bare de klokeste sjelene får omgås de unge.

Det samme gjelder for de som får lov til å føde.

De blir screenet og testet med tanke på deres auriske og vibrasjonsfrekvenser, og når de blir valgt av de eldste til å føde et arkturisk barn, går folk gjennom en fantastisk prosess. Vibrasjonene til begge involverte individer heves til en syvendedimensjonal frekvens for fødselsprosessen for å sikre at de mest høyt utviklede sjelene bringes inn. (Den syvende-dimensjonale frekvensen er den til en oppsteget mester. 

Reproduksjon er en ære for Arcturus og et av de mest anerkjente yrkene. Selve reproduktive handlingen utføres ikke i fysisk forstand slik den forstås på jorden. På Arcturus gjøres det gjennom en slags tankekobling der mannlige og kvinnelige energier er perfekt balansert. Gjennom denne forplantningsprosessen flyter en slags elektronkraft gjennom de to vesenene, og det skaper et annet vesen som er en kopi av koblingen.
Den nye livsformen blir deretter ført til et spesielt rom som utstråler de riktige vibrasjonsfrekvensene til vesenet er klart for integrering i en familieenhet på Arcturus. Mange vesener fra Arcturus blir sådd til andre planeter fordi høyrådet har beordret dette som en stor handling.

På Arcturus er det ikke konkurranse

Hver tanke, ord, gjerning og produkt dømmes etter dens evne til å heve vibrasjonen nærmere Gud. Hvis den ikke gjør det, eksisterer den ikke på Arcturus. En persons vibrasjonsfrekvens er direkte relatert til mestringen han har over sin kropp, følelser, tanker, handlinger og kreasjoner. Arcturianere har total mestring over disse aspektene av selvet.

De har utviklet evnen til å transcendere egoet, det separerende, lavere, fryktbaserte selvet. Suksess bedømmes bare i form av mål på lysfrekvens. Det er maskiner som konstant sjekker vibrasjonsfrekvensene hvert individ på planeten manifesterer.

Hvis en bestemt Arcturianer får tilbakemelding om at han ikke oppfyller sine egne mål for evolusjon, sender de eldste umiddelbart lærere for å hjelpe den personen

De arkturiske stjerneskipene
De arkturiske stjerneskipene er de fineste i hele universet 

De drives frem av krystaller som ikke kommer fra den planeten, men fra en planet i Melkeveien som ikke har blitt oppdaget av jordiske forskere. Disse krystallene har en måte å lede lysenergi fra den store sentrale solen på.

Arkturianerne sier at de ikke lenger bruker datamaskiner fordi de for lenge siden vokste fra behovet for dem. De har andre systemer som er langt mer avanserte. En del av stjerneskipet er en replikering av Arcturus. Den har evnen til å ta ethvert besetningsmedlem tilbake til Arcturus i hans eteriske kropp. Dette bidrar til å styrke og forynge besetningsmedlemmer som er borte fra hjemmet i lange perioder mens de krysser universene.

Jordens frekvens er veldig tøff for Arcturians på grunn av deres femtedimensjonale frekvens.

Arcturianere spiser ikke, men er i stand til å få i seg energi. Arkturianerne sover bare en kort stund en gang i uken, men for dem er det en hellig tid å reise på sjelen og koble seg til høyere bevissthetsområder.

Et annet rom i det arkturiske stjerneskipet har en komplett databank som inneholder alle aspekter av livet på jorden og livet på andre planeter også. Arcturianere er i stand til å innta informasjon ved hjelp av sine telepatiske evner og gjennom nervesystemet. Denne prosessen ligner på inntak av mat, men den skjer på energinivå. De er i stand til å assimilere informasjon hundre ganger raskere enn gjennomsnittsmennesket på jorden.

Et arkturisk skip har et rom som styrker vibrasjonen til alle som kommer inn, slik at de ikke vil bli overveldet av selv de sterkeste vibrasjonene på planeten Jorden. Arkturianerne er i stand til å reise gjennom tiden. De har også skyttelbåter som er globale i form som brukes til å aktivere energipunkter og rutenett på jorden som har ligget i dvale i mange århundrer.

Arkturianerne har jobbet med jorden siden livet først startet på denne planeten. De har mange baser på jorden, og de har også tre baser på månen. Mange av basene deres på jorden er inne i fjell. Arcturianere kan manifestere seg fysisk, men de eksisterer også i den eteriske tilstanden, så fysisk materie er ikke en hindring for dem.

Det er en fordampende del i et romskip som umiddelbart kan få enhver person eller gjenstand til å forsvinne. De bruker det på en person bare hvis han har dødd. Det utrolige med denne maskinen er at det som fordampes kan størknes når som helst i fremtiden bare ved å sjekke skipets journaler. Jo mer jeg lærer om Arcturus, jo mer virker Star Trek realistisk.

Mange sjeler blir brakt til de arkturiske stjerneskipene under drømmetilstanden hvor de blir jobbet med og hjulpet, selv om arkturianerne aldri invaderer en persons frie valg slik de grå gjør.

Arcturianerne er her for å hjelpe mennesker med å gå inn i den fjerde og femte dimensjonen av virkeligheten og med å øke deres vibrasjonsfrekvenser. De står som voktere og beskyttere av høyere bevissthet i universet.

De er basert i alle land på planeten, og har faktisk baser over hele universet. De er her for å utdanne menneskeheten, men har hatt en vanskelig tid med å håndtere regjeringen og militæret, som først og fremst er interessert i militær teknologi, ikke åndelig opplysning.