Erkeengelen Mikael

En enkel bønn for å påkalle nærværet til dette mektige vesenet er:

"Kjære erkeengel Michael. Takk for så mange velsignelser. Jeg ber deg nå for din veiledning og hjelp. Kom nær og hjelp meg til å se hvordan jeg kan bli mer som Gud, hvordan jeg kan utvikle meg og vokse til å være til tjeneste på et høyere nivå og skinne med mer sannhet og guddommelig nærvær i hvert eneste øyeblikk.»

Takk skal du ha. Amen.

Når du sier disse ordene høyt eller i tankene dine, legg merke til hvordan du føler deg... og still inn på dine subtile sanser. Hvis du spør... vil englene dine alltid svare, men kanskje ikke på den måten du forventer.

Engler eksisterer i et rike som er noe finere og lettere enn vår fysiske dimensjon... men du er definitivt i stand til å tune inn i engleriket og med øvelse og intensjon kan du lære å tydelig se, høre, sanse og vite i de høyere rikene.

Bare vit at en fullstendig kommunikasjon fra dette mektige åndelige vesenet vil være hinsides det du kan forstå på et øyeblikk. Vær åpen og villig til at lag og kompleksiteter av guddommelig kunnskap blir åpenbart for deg over hodet og tilgjengelig i større grad ettersom du hever vibrasjonen og blir mer sentrert og klar.

Som andre engler, kan Mikael velge å vise deg lysglimt når han er i nærheten, men Michael vil kombinere det opptoget med betydelig veiledning som han gir deg (som gjennom drømmene dine), skriver Chantel Lysette i boken sin, The Angel Code:

Hun skriver at en "måte å finne ut om uforklarlige fenomener på en eller annen måte og engleaktig tilstedeværelse er spørsmålet om konsistens.

Mikael vil for eksempel gi fra seg små lysglimt for å fortelle deg at han er i nærheten, men han vil også gi deg beskjed ved å bruke forbindelser som du allerede har etablert med ham, drømmer, osv. 

Det er mye bedre å fremme denne typen forhold til englene dine, og søke etter forbindelse gjennom personlige, intime opplevelser hver dag, i stedet for å stole på skuespill."