Erkeengel Rafael

En av de beste måtene å få kontakt med erkeengelen Rafael å ta en mindfulness-vandring gjennom naturen.

I mange mindfulness-øvelser oppmuntres meditasjon, og det finnes ikke noe bedre sted å meditere enn i den naturlige verden.

Planlegg en tur eller fottur på et tidspunkt når du tror favorittstedet ditt ikke vil bli overkjørt av turister. Observer og takk det naturlige miljøet for dets skjønnhet mens du tenker på dine problemer eller spørsmål.

Meditasjon

Selv om meditasjon kan finne sted hvor som helst, er det mest effektivt når det gjøres i privatlivet til ditt eget hjem. Meditasjon kan være den mest effektive metoden for å kommunisere med erkeengel Raphael hvis du har et presserende behov eller spørsmål. Det finnes mange metoder for dyp meditasjon. 

Mens du mediterer, vær oppmerksom på hva det er som forårsaker stress. Dine instinkter og underbevissthet bør veilede deg i å tau til erkeengelen Rafael. Englene dine kan snakke tydeligere til deg hvis sinnet ditt er åpent og rolig!

Grønt lys

Du kan se et  grønt lys i luften rundt deg når Rafael besøker deg, fordi energien hans tilsvarer den grønne elektromagnetiske frekvensen på englelysstråler

"Han omgir og nære mennesker med helbredelsens smaragdgrønne lys," skriver Cecily Channer og Damon Brown i "The Complete Idiot's Guide to Connecting With Your Angels.