Erkeengelen Gabriel er en av de mest kjente erkeenglene på grunn av sin bibelske rolle som den guddommelige budbringer som leverte de gode nyhetene til Maria, og la henne vite at hun ville bli velsignet til å bli Jesu hellige mor.

Et av erkeengelen Gabriels symboler er hvit, som representerer enhet, ærlighet, renhet og fred. Hvitt lys har en tendens til å være assosiert med Gud selv eller "kilden", og mange tror det indikerer en åpen kilde for kommunikasjon med engler.

AUTENTISK SELVUTTRYKK OG KREATIVITET

Erkeengelen Gabriel er veldig tilstede når du føler den gnisten av guddommelig guidet inspirasjon når det kommer til enhver form for kreativt arbeid, uttrykk eller selvuttrykk.

Erkeengelen Gabriel er veldig tilstede når det gjelder åndelig vekst og åndelig arbeid, 

https://www.alittlesparkofjoy.com › .

LYTT 

Som den guddommelige budbringeren er erkeengelen Gabriel alltid der for å levere sannhet og veiledning. Det virkelige spørsmålet er kan du stille inn på riktig frekvens for å faktisk lytte til meldingene hans?

MEDITASJON 

For å bli bedre i stand til å faktisk lytte til meldingene du ber om, meditere på å harmonisere med din mottakelige energi og med høye frekvenser.

Det er viktig å jorde energien din etter at du har meditert . Det kommer til å hjelpe deg å dekode engleoverføringene du fikk under din meditasjon og deretter integrere disse meldingene i ditt bevisste sinn.

 Våre sjeler har mange energiledninger som forbinder dem med forskjellige andre sjeler, tidslinjer og manifestasjoner. Se for deg et edderkoppnett , der det er et helt nettverk av fine linjer som forbinder alt med alt. Når du trekker på energinettet som forbinder alle sjeler og hele skaperverket, tiltrekker du deg automatisk erkeengelen Gabriels oppmerksomhet.

Når du utfører utforskning av energiledninger, be om erkeengel Gabriels hjelp og støtte. Selv om han vil overvåke arbeidet ditt uansett, hjelper det å harmonisere med frekvensen hans hvis du ber om hjelp og veiledning eksplisitt.

https://www.alittlesparkofjoy.com › .
 
Gabriel er månens erkeengel og vannelementet. Gabriel betyr "Gud har vist seg mektig" og kan fremstå som enten mann eller kvinne.

 Gabriels farger er sølv, hvit og lyseblå, og hans/hennes blomster er liljer og ærlighet. 

Krystaller som kan brukes i kommunikasjon med Gabriel inkluderer månestein , akvamarin , perler og selenitt .